Diercoaching voor individu en groepen.


“Het geheel is meer dan een onderdeel”

Paarden zijn trotse gevoelige wezens, die nooit liegen en altijd waar zijn. Ze geven terug waar je zelf in tekort schiet, waar je lastig heden of belemmeringen ervaart, teveel in je hoofd leeft of emoties voelt die onverwerkt zijn.

Door middel van paarden geven we je meer rust, vertrouwen en zelfinzicht. Je krijgt de juiste vragen mee om je eigen doorontwikkeling te kunnen maken en stappen te kunnen zetten.

Onze paarden Tulipe en Rose zijn twee zachtaardige Friese merries, die zelf al veel levenservaring achter de rug hebben. Zij geven feilloos aan wat er nodig is om tot meer zelfinzicht te komen, die je gaat helpen om een
stap te zetten bij jouw vraag. Dit kan divers zijn;burn-out, stress, verlies, hoog sensitief, leiderschap vraag,

Onze hond Kyra, is een zachtmoedige hond, die geeft veel plezier en liefde, soms spreken we via de hond in onze coaching.

Dit geeft mooie inzichten en laagdrempelig ook voor jonge mensen die met een vraag worstelen. Die wel durven spreken met een dier. Of waar er angst is voor dieren zijn onze dieren erg geschikt om hier een verandering in aan te brengen. En voor iedereen die niet in een hokje past.

Ook geeft kearpunt groepscoaching , die je samen met collega’s of vriend(dinnen) kunt volgen. Hierbij behoren ook tot de mogelijkheid yoga, meditatie en lifestyle vraagstukken . Vraag naar de mogelijkheden van een arrangement.